Risico Analyse & Management

Loopt u (veel) risico? Neem geen risico en neem de proef op de som: maak gebruik van de expertise van PZ Zaken. Een tweetal mogelijkheden staan hieronder genoemd maar zijn zeker niet een volledig overzicht.

Algemene HRM scan
Altijd al willen weten hoe uw afdeling/bedrijf er voor staat als we het hebben over HRM/P&O in de meest brede zin? Wij zoeken het voor u uit door middel van een HRM scan.

Een HRM scan is een kort onderzoek (ca. 2 uur) bij u op locatie waarbij we kijken naar o.a. het HR/P&O beleid, arbeidsvoorwaarden, reglementen/procedures, processen etc. in de huidige situatie. Van daaruit wordt gekeken wat zou moeten veranderen en wat wenselijk is om aan te passen. U ontvangt een rapportage van dit onderzoek en helpen u indien gewenst met het doorvoeren van de aanpassingen.

Arbeidsoverkomst check
Zijn uw arbeidsovereenkomsten nog “up to date”?
De arbeidsovereenkomst is de basis van de relatie tussen de werkgever en de werknemer. Als werkgever is het van belang dat u helderheid schept over de voorwaarden en condities op basis waarvan u een arbeidsovereenkomst aangaat.

De arbeidsovereenkomst is immers het uitgangspunt waar werkgever en werknemer gedurende de relatie op terug kunnen én moeten vallen. Niet alleen bij het aangaan van de overeenkomst maar ook gedurende de arbeidsrelatie en bij de eventuele beëindiging daarvan.

Om die reden verdient deze overeenkomst zorg en aandacht en zou er met enige regelmaat kritisch gekeken moeten worden naar de inhoud van deze arbeidsovereenkomst(en).

Denk hierbij aan de regelmatig veranderende wetgeving maar ook m.b.t. daarmee samenhangende reglementen/procedures en actuele thema’s zoals Social Media.

Wanneer heeft u uw arbeidsovereenkomsten voor het laatst gecheckt/laten checken en/of aangepast?

Voor meer informatie over het controleren en opstellen van arbeidsovereenkomsten neem vrijblijvend contact met ons op via 010-45 21 947 of via ons contactformulier.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *