Opleidingen & Trainingen

Opleidingen | Trainingen

PZ Zaken biedt gedegen opleidingen en trainingen voor leidinggevenden om de basisbeginselen bij te brengen van de beheersmatige kant van personeelszaken. De trainingen verduidelijken kaders, rechten, plichten en inzichten in het thema personeelsbeleid. Daarnaast begeleidt PZ Zaken leidinggevenden in het voeren van gesprekstechnieken.

PZ Zaken verzorgt, door heel Nederland, zowel op eigen locaties van PZ Zaken als incompany trainingen.

Basis P&O
In deze korte training brengen wij u de basisbeginselen bij van de beheersmatige kant van personeelszaken. Denk aan een personeelsadministratie, personeelsdossiers etc.

Basis Arbeidsrecht
Altijd al iets meer willen weten over dit interessante vakgebied? Een van onze specialisten vertelt u graag over de basis en de valkuilen in hedendaags arbeidsrecht.

Sollicitatiegesprekken voeren
Goede en zinvolle sollicitatiegesprekken voeren is niet voor iedereen gemakkelijk. Denk aan (specifieke)gesprekstechnieken, waarnemen/analyseren van (non-verbale) signalen maar ook uw eigen overkomen en het interpreteren van CV’s. Kennis en ervaring op dit gebied zijn eigenlijk onontbeerlijk. PZ Zaken helpt u graag hierbij.

Bovenstaande opties zijn slechte een greep uit de vele mogelijkheden die wij bieden. Voor meer informatie over bovenstaande trainingen of vele andere mogelijkheden neem vrijblijvend contact met ons op via 010 – 45 21 947 of via ons contactformulier.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *